• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

App.groep Veilig Roeien Compagnie

Dag roeiers van de Compagnie.

Sinds deze winter is de app.groep Veilig Roeien Compagnie in het leven geroepen. Op deze app kunnen in een korte tijd veel mensen (62 deelnemers) bereikt worden als het gaat om wel of niet roeien vanwege omstandigheden. Ik moet zeggen: ik ben erg tevreden hoe de app door iedereen gebruikt wordt. Geen onnodige spam en geleuter. Complimenten!

In de roeicommissie is gisteren deze app.groep kort geëvalueerd en afgesproken om kort aan te geven wat er van iedereen verwacht wordt. Ik wil graag het volgende met iedereen afspreken:

1. alleen de roeicommissaris (ik dus) kan een bericht posten.

2. De beslissing over wel of niet roeien gebeurt in afstemming met de veiligheidscoördinator Roel.

3. Indien iemand twijfels heeft over wel of niet roeien, dan graag een persoonlijk app. naar mij of naar Roel. Dat voorkomt veel app.verkeer en daarmee een stuk onduidelijkheid. De Roeicommissaris plaats dan in samenspraak met de veiligheidscoördinator eventueel een bericht tav een roeiverbod of juist een bericht dat er wel geroeid kan worden.

4. Graag geen reacties op een beslissing via de app.groep, maar in een persoonlijk bericht aan de roeicommissaris of aan de veiligheidscoördinator.

5. Verder kan het zijn dat er acuut een bericht geplaatst wordt welke niets met veiligheid te maken heeft, maar wel direct actie vraag van een paar mensen. Dit zal incidenteel zijn en kan ook alleen maar door de roeicommissaris geplaatst worden. Andere berichten die niet acuut zijn zullen via de regulieren kanalen (website, mail) worden gedeeld met de leden van de Compagnie.

Nu is nog niet iedereen lid van deze app.groep. Indien je hier in geplaatst wil worden stuur mij even een whatsappje: 0630875226

Met vriendelijke groet, Alfred Bisschop (Roeicommissaris)