• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Appeltaart Sprints 2020

Hallo Companen,

De ‘winter’ is al weer bijna voorbij en het zweethok is de afgelopen tijd goed gevuld geweest door diverse groepen. Ook dit jaar organiseert Concept, in combinatie met World Rowing, weer de ‘World Rowing Virtual Indoor Sprints’.

Afbeeldingsresultaat voor appeltaart"

Net als de afgelopen jaren wordt er door mij weer een appeltaart gebakken voor degene met de snelste gecorrigeerde tijd. Er vindt een correctie plaats op gewicht, leeftijd en geslacht om iedereen een redelijke kans te geven. Voor het snelste jeugdlid is er zelfgebakken brownie met choco-slagroom, tenzij deze de snelste tijd overall roeit, dan gaat de brownie naar het tweede jeugdlid.

Afbeeldingsresultaat voor brownie met slagroom"

Van 4 t/m 8 maart hangt er een score-lijst in het krachthonk, waarop je je naam, geslacht, geboortejaar, gewicht en natuurlijk de tijd over 1km kunt invullen. Ik zal de tijden naar Concept sturen, maar tevens ze ook omrekenen naar een tijd waarbij geslacht, leeftijd en gewicht verrekend zullen worden zodat iedereen kans maakt om de snelste tijd neer te zetten.

Ik ben benieuwd of Henk-Johan weer gaat winnen of Marchien misschien dit jaar wint of een jeugdlid gezien de tijden van vorig jaar Train ze de komende 3 weken en succes in de Sprints,

Hans van Herwijnen