• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Bestel WK tickets (weliswaar reguliere prijs)

Hoewel je sinds 1 mei geen 5,- korting meer krijgt en je de club er niet meer mee sponsort kun je nog steeds tickets kopen. De tribunekaarten zijn inmiddels wel uitverkocht. Klik hiervoor op de nieuwe WK bannen rechts.

Zondag 31 augustus: Compagnie WK dag
Zoals eerder al vermeld zal zondag 31 augustus de Compagnie WK dag worden. Er wordt dan gezamenlijk vervoer geregeld. Op zaterdag 30 augustus zal dat niet geregeld worden, maar er zijn al wel een aantal die zaterdag gaan of het hele weekend. Dus onderling kan ook wat geregeld worden natuurlijk.

Tickets gekocht? Meld het!
Als je tickets gekocht hebt, voor welke dag dan ook, meld dit dan even door je hier “in te schrijven”. Dan weten we wie er heen gaan, kunnen we tegen die tijd wat regelen en voor degene die nog twijfelen of ze heen willen is dit ook wel fijn om te weten.

Programma
Zie hier het programma voor de week Programma wk

Bericht van de organisatie
Nog maar een paar maanden tot de start van het WK Roeien in Amsterdam (24-31 augustus). Langs de Bosbaan geniet je van een sportieve en feestelijke sfeer. Het publiek zit tijdens het WK eerste rang.

De belangrijkste races van het WK vinden plaats in de middag. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk toeschouwers op de Bosbaan aanwezig zijn die samen zorgen voor een fantastische sfeer. Het hoofdprogramma start op weekenddagen om 13.00 uur en op doordeweekse dagen om 14.00 uur en eindigt op alle dagen rond 18.00 uur. Uitzondering is het slotweekend, dan eindigt het hoofdprogramma om 15.00 uur. De B finales worden in de ochtend geroeid.

Topprestaties en gezelligheid gaan hand in hand tijdens het WK Roeien. Het wordt een evenement waar roeiliefhebbers met vrienden en familie samen genieten van mooie sport, muziek en lekker eten.

De Bosbaan wordt voor het WK Roeien omgetoverd tot een festivalterrein met verschillende publieks areas. Er komt een Market Street met leuke standjes en kraampjes, een Picknick Area met tal van smaakvolle eettentje en picknicken, er zijn attracties voor kinderen en plekken om te loungen.

Het bruisende middelpunt van het WK-terrein is de AEGON Fanzone. Hier kunnen bezoekers het WK van dichtbij meebeleven. In de AEGON Fanzone staan grote beeldschermen opgesteld en zijn de wedstrijden uitstekend te volgen, voorzien van deskundig commentaar en uitleg voor wie het een eerste kennismaking met de sport is. Na de wedstrijden zijn hier gezellige borrels met optredens en djs.

Reguliere ticketprijzen
Dagkaarten veld tribune
Zondag 24 augustus €10 nvt
Maandag 25 augustus €10 nvt
Dinsdag 26 augustus €10 nvt
Woensdag 27 augustus €10 nvt
Donderdag 28 augustus €15 €20
Vrijdag 29 augustus €20 €30
Zaterdag 30 augustus €25 €35
Zaterdag 31 augustus €25 €35

Passepartouts
24-31 augustus €70 €140
28-31 augustus €60 €110
30-31 augustus €45 €65

Bestel je tickets via de WK bannen rechts