• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Bootreserveringen en Permissies

Graag uw aller aandacht voor het volgende:

Naast dat de reserveringen van de boten op de site vermeld staan (https://www.hrvdecompagnie.nl/roeien/ploegen-instructies-gereserveerdeboten/) is er met de opening van onze mooie kantine ook daar een betere mogelijkheid gekomen om de reserveringen te communiceren.

Momenteel zit er veel druk op de C2-boten. Zoals in de ALV aangegeven zijn er 25 nieuwe aspirant-leden gestart met de BRS-instructie! Daarnaast wordt er door de ERM-ploegen getraind voor de ERM. Ook zijn de 10 instructielessen voor het Bedrijfsroeien gestart. Dit allemaal naast de leden (inclusief de para-roeiers) die ook graag in een C2 willen roeien.

In de kantine (op één van de magneetborden) én bij het afschrijfboek hangen sinds vandaag 7 A4-tjes met per dag de reserveringen: hier op is te lezen wie welke boot heeft gereserveerd voor welk moment.

Mijn vraag om goed te kijken naar de reserveringen zodat er niet per abuis een gereserveerde boot wordt meegenomen. Mochten er reserveringen niet of verkeerd gemeld staan geeft het even door aan mij (alfred66@hotmail.nl). Mocht je een boot willen reserveren geeft dit ook even door aan mij, Marius of Binne.

Ook hangt er een overzicht van de permissies per boot. Ook graag hier aandacht voor.

met vriendelijke groet,

Alfred Bisschop | Roeicommissaris