• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Clubhoodies

De eerste bestelling hoodies is gisteren (na enige vertraging) in de loods afgeleverd. Deze bestelling bevatte maar liefst 31 hoodies! Een mooie opbrengst voor de club! Ze kwamen gisteren met de bier en bubbels ook direct goed van pas toen de zon onder ging en het toch wel wat frisjes werd. En het is ook een heel mooi gezicht al die hoodies bij elkaar! Heb je een mail gehad dat je hoodie klaar ligt en heb je hem nog niet opgehaald? Je bestelling wacht in de kantine op je in een plastic zak met je naam aan het hengsel. Er ligt ook een lijst bij, wil je daar even aftekenen dat je je hoodie(s) meegenomen hebt?

We gaan nu de volgende bestelling opnemen. Voor die volgende bestelling zijn alweer een paar leden die een hoodie besteld hebben, maar we zitten nog niet weer op 10 stuks. I.v.m. vakantie willen we deze bestelling (mits er 10 of meer hoodies besteld worden) uiterlijk aan de drukker doorgeven op dinsdag 24 juni om 8.30 uur. Anders moet je te lang op je hoodie wachten. Wanneer we (ruim) voor die datum de 10 hoodies al bereikt hebben kan de deadline naar voren geschoven worden. Houd de site dus in de gaten en zorg dat je op tijd je hoodie besteld hebt.

Bestellen kan via de webshop (als je ingelogd bent). Je kunt ook je maat en aantallen mailen naar webshop@hrvdecompagnie.nl.

In de kantine hangen nu een maat L, XL en XS om te passen.

Hieronder zie je Alfred en Shannon die hun mooie nieuwe hoodie showen!

IMG_165565959455688 IMG_165556209906767