• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Compagnie WK dag

We willen een Compagnie WK dag organiseren waarop we met zoveel mogelijk compagnie leden (en hun partners, kinderen, familie, vrienden, kennissen) naar het WK roeien gaan. Gezamenlijk vervoer wordt geregeld, maar koop zelf je kaartje. Aangezien we nog tot 1 mei hebben om met korting aan de tickets te komen moet je er snel bij zijn!

We gaan er vanuit dat het voornamelijk zal gaan om het slotweekend, dat is 30 en 31 augustus. Dan zal er het meeste spektakel zijn en zullen de meeste leden kunnen. Het is de bedoeling dat we die zaterdag en/of zondag met een zo groot mogelijke groep gaan.

Je wilt wel heen, maar hebt nog geen kaartjes
Als je wel van plan bent heen te gaan maar nog geen kaartjes hebt gekocht, mail dan even naar wk2014@hrvdecompagnie.nl het volgende zodat we kunnen inventariseren:

  • Welke kaartjes je wilt kopen (veld/tribune/passe partout/hele slotweekend/een dag). Zie hier de soorten tickets en prijzen. En kijk hier wat de rest al gekocht heeft.
  • Of je eventueel voorkeur hebt voor de zaterdag (30 aug) of zondag (31 aug) of er wellicht beide dagen wilt zijn (eventuele overnachting zelf regelen).
  • Met hoeveel personen je heen wilt (neem ook je partner, kinderen, familie, vrienden en kennissen mee!).

Let op! Koop je tickets wel zo snel mogelijk (via de WK banner rechts)! Want op=op. En maak kenbaar dat je ze gekocht hebt via het agendapunt.

Je hebt al kaartjes gekocht
Maak dit kenbaar door je “in te schrijven” op het WK in de agenda. Zie deze link: https://www.hrvdecompagnie.nl/evenementen/wk-roeien-amsterdam. Dan weet iedereen ook wie er wanneer heen gaan. Je kunt desnoods ook mailen naar wk2014@hrvdecompagnie.nl welke tickets je hebt gekocht en hoeveel + eventuele opmerking, dan zal ik je “inschrijven”.

Groeten,

Jannine
Ambassadeur WK roeien 2014