• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Elfsteden Roei Marathon 2019

Goedendag allemaal,

HRV de Compagnie wil in 2019 weer meedoen met de Elfsteden Roei marathon in het Hemelvaartweekend!

Voor de mensen die voor de eerste keer horen van de elfstedenroeimarathon: elke jaar start op de vrijdagavond na hemelvaart de Elfsteden Roei Marathon in Leeuwarden. In een kleine 24 uur roeien ploegen in een C2 langs de elf steden in Friesland. Elke Roeiploeg bestaat uit ongeveer 4 teams van 3 roeiers die per toerbeurt elkaar aflossen en zo de afstand van 200 km afleggen. https://elfstedenroeimarathon.nl/deelnemers/ 

Ik zelf heb nu een keer of 5 mee geroeid en vind het persoonlijk een erg mooi evenement waarbij de onderlinge teamgeest een enorme boost krijgt. Iedereen met minimaal scull1 en een redelijke basisconditie (je moet 10 km in maximaal een uur kunnen afleggen in een C2) kan deelnemen. Vanuit de Compagnie willen wij graag met minimaal 1 boot dit jaar naar de ERM.

In januari gaan wij eerst een bijeenkomst organiseren om jullie voor te lichten over de ERM. Naast minimaal 12 roeiers hebben wij ook 2 tot 4 chauffeurs, verzorgers, materiaalmensen en mensen die de coördinatie op zich willen nemen nodig.

Geef je op als je zin en tijd hebt als belangstellende. Zie de poster voor de emailadressen.

Groet, Alfred Bisschop