• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Waterwolf Marathon op 6 oktober

Kaart wordt geladen...

06.10.2019
Hele dag

KGR de Hunze Groningen

Liesbeth


Beschrijving

Beste marathonroeiers,
De inschrijving voor de Waterwolfmarathon op zondag 6 oktober is geopend tot 23 september a.s. De Waterwolf is een marathon van 55 km en start bij De Hunze in Groningen.

De Waterwolf marathon is in 2006 in het kader van 120 jaar Hunze voor het eerst georganiseerd en wordt sindsdien elk jaar gehouden. De marathon voert via een kleine sluis tegenover het botenhuis van de KGR De Hunze over het Hoendiep naar Zuidhorn. Daar zullen wij het Van Starkenborghkanaal oversteken -vanwege de beroepsvaart 1,3 km in konvooivaart met begeleiding van de Reddingsbrigade- naar het Niezijlsterdiep. De herstart na de konvooivaart is om redenen van veiligheid en eerlijkheid in het dorp Niezijl, gelegen circa twee kilometer na het begin van het Niezijlsterdiep. Via de Kommerzijlsterrijte gaat de tocht verder naar her verste punt van de marathon, het Waterwolfgemaal bij Electra. Daarna volgen wij het Reitdiep richting Groningen. Vlak voor Dorkwerd is de finish. Daarna worden de boten opnieuw geschut, voor de deelnemers het laatste stuk naar het botenhuis van De Hunze afleggen.  

Wil je meedoen, dan moet je vanzelfsprekend over een goede conditie beschikken en regelmatig getraind hebben.
Opgeven doe je door  aan de linkerkant van de website op de kalender te klikken. Klik op 6 oktober en zorg dat je de inlogcode paraat hebt! We proberen deze dag bij de Hunze een boot te huren.

Groeten,

Gerry en Liesbeth

Deelnemers
Deelnemerslijst is zichtbaar als je ingelogd bent.

Plaatsen
Max. plaatsen 10 (Toertocht/marathon: dit is incl 4 reserveplaatsen)
Gereserveerde plaatsen: 5
Beschikbare plaatsen 5 (Toertocht/marathon: als hier 1, 2, 3 of 4 staat betreffen het reserveplaatsen)
Inschrijven
Inschrijving start op 08-09-2019
Inschrijving sluit op: 23-09-2019 12.00

Er kunnen geen inschrijvingen meer worden geplaatst voor dit evenement.