• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Het WK is begonnen!

Van 24 t/m 31 augustus is op de bosbaan het WK roeien. Een aantal van ons gaan er a.s. zaterdag en/of zondag heen. Voor de zondag zou er gezamenlijk vervoer per trein geregeld worden, maar de belangstelling daarvoor blijkt te klein. Ondanks dat is iedereen natuurlijk vrij om onderling vervoer te regelen. Kijk bij het agendapunt wie zich aangemeld hebben om onderling indien gewenst iets te regelen.

Ik ben er zelf ook op vrijdag al dus mocht er nog iets zijn dan zal ik dat melden.

Route en parkeren
Zie hier de route naar de bosbaan en informatie over het parkeren. Parkeren kost €10,- per dag en parkeerkaarten moeten nog wel even besteld moet worden via deze link. Door de organisatie wordt het aangeraden met het openbaar vervoer te komen vanwege de verwachtte drukte en vanaf de parkeerplaatsen is het ongeveer 900m lopen naar de bosbaan.

Programma
Zie hier het programma.

Clubkleding
Trek iets van clubkleding aan om ons kenbaar te maken. De hoodie (als je die al hebt) is hier natuurlijk uitermate geschikt voor. We hopen dat het weer mee zal zitten, maar vergeet ook je paraplu en/of poncho niet voor het geval het gaat regenen..en wellicht iets om op te zitten als je veldkaarten hebt. Rondom de bosbaan is ook genoeg te zien en te doen, een AEGON fanzone, een rijdende tribune en diverse optredens en marktkraampjes met eten, drinken en kleding.

Op TV
De halve finales en finales worden live uitgezonden op TV bij de NOS en op Eurosport. Dat is donderdag 28 t/m zondag 31 augustus.

Meer informatie
World rowing
Amsterdam rowing