• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Hoogeveen Sport

Beste roeiers,

Zaterdagmiddag 16 september a.s. is de jaarlijkse Sportmarkt in Hoogeveen van 13 tot 17u. Voor onze vereniging weer een pracht manier om mensen enthousiast te maken voor het roeien bij onze vereniging. Een week later is de Open Dag, daar kunnen we gelijk mooi reclame voor maken. We zouden graag met een groep enthousiaste leden de marktkraam willen bemensen, van beginners tot ervaren roeiers! Goed om ervaringen te delen met belangstellenden en potentiƫle aspirant-leden te werven. Mooi, als we steeds met groep van 3 tot 4 roeiers zijn, graag in clubkleding. Ook als je een uur tot anderhalf uur mee kunt doen: super.

Er is een prijsvraag voor bezoekers van de sportmarkt, daarbij betrekken we een aantal winkeliers in Hoofdstraat/Schutstraat. Verder staan er twee ergometers, waar liefhebbers mee kunnen doen om de snelste tijd neer te zetten; die natuurlijk beloond wordt met een prijs.

De prijzen worden bekend gemaakt op de Open Dag.

Praktische informatie:

Vanaf 12u wordt begonnen met de opbouw op de markt en daaraan voorafgaand bezoeken we de deelnemende winkeliers voor zover die nog niet voorzien zijn van materiaal voor de prijsvraag.

De sportmarkt is van 13u tot 17u. De afbouw begint om 17u.

We hopen snel jullie reacties te krijgen, graag met de voorkeurtijdstippen tussen 12 en 18u, we proberen dan een zo optimaal mogelijke bezetting te krijgen. Verdere informatie volgt na opgave.

Aanmelden graag via info@duurzaam.org.

 

Hartelijke groet,

Team Sportdag2017

 

Nicole Janmaat,

Pieter Elsinga

Jurr van Dalen