• slide 2
  Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Inschrijven op toertochten/marathons (en andere evenementen)

Het inschrijven op toertochten/marathons, maar ook andere evenementen is aangepast. Er zijn wat nieuwe, handige functie bij gekomen. Op toertochten en marathons kon je je eerder inschrijven via Roeien > Toer- en marathonroeien > Aanmelden toertochten/marathons. Op die pagina staat nu geen formulier meer, maar informatie hoe je je kunt inschrijven.

Wat is nieuw?

 • Voor elk evenement is een pagina die je o.a. kunt vinden via de pagina Agenda, via de komende evenementen in de rechter balk en via zoeken in de rechter balk. Door te klikken op de titel van het evenement, kom je op de pagina.
 • Op de pagina van een evenement staan een aantal nieuwe dingen zoals een deelnemerslijst achter login en het aantal plaatsen die nog beschikbaar zijn. Als de eigenaar van het evenement dit toestaat, kun je je op die pagina inschrijven voor het evenement. Aan de hand daarvan wordt de deelnemerslijst en aantal beschikbare plaatsen automatisch bijgewerkt.
 • Een evenementenpagina kan nu een grotere beschrijving bevatten waar bijvoorbeeld ook een agenda van een vergadering achter login door de eigenaar neergezet kan worden.
 • Elk lid heeft een persoonlijke pagina gekregen waarop al je inschrijvingen te zien zijn. Die vindt je onder Agenda > Mijn inschrijvingen. Als je al inschrijvingen hebt (want ik heb sommigen die zich al via een andere weg voor toertochten/marathons hebben ingeschreven al even via deze nieuwe manier ingeschreven), zul je die daar zien op volgorde van datum. Je hebt dus al je evenementen in een overzicht.
 • Op deze persoonlijke pagina kun je ook je inschrijvingen annuleren. Dit kan dus wel, maar je moet hier natuurlijk geen misbruik van maken :). Op evenementen met de inschrijfmogelijkheid kan ook een einddatum voor inschrijving hangen (die staan op de evenementenpagina’s). Na die datum kan je je niet meer inschrijven, maar kan je je inschrijving ook niet meer annuleren.
 • Je inschrijving komt bij de juiste persoon terecht. De maker/eigenaar van het evenement ontvangt je inschrijving.

Hoe schrijf je je in voor een evenement?

 • Zorg dat je ingelogd bent
 • Zoek het evenement op. Dit kan via de pagina Agenda, maar ook via zoeken aan de rechterkant of komende evenementen aan de rechter kant.
 • Klik op de titel van het evenement. Je komt nu op de pagina van het evenement.
 • Scroll naar beneden. Als de mogelijkheid bestaat om je in te schrijven (als dit is ingesteld door de maker, als het nog niet volgeboekt is en/of als de einddatum van inschrijving nog niet verstreken is) zie je een inschrijfformulier. Je hoeft hier alleen maar een aantal achter de juiste “ticket” te kiezen en op “inschrijving versturen” te klikken.
 • Je krijgt een bevestiging per mail en op je persoonlijke pagina Mijn inschrijvingen zie je hem ook staan. Je bent klaar.

Inschrijven clubwedstrijden
Schrijf je dus nu nog in voor de clubwedstrijden en BBQ! Inschrijving geopend t/m woensdag 26 juni 12.00!

Voor vragen over deze nieuwe werkwijze kun je terecht bij Jannine (webmaster@hrvdecompagnie.nl)