• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Inventariseren interesse in softshell jassen

Na het succes van de hoodie worden door veel leden diverse andere clubkleding ideeën aangedragen. Alle ideeën zijn uiteraard zeer welkom, maar ze kunnen alleen doorgezet worden bij voldoende interesse (10 of meer). Het idee voor softshell jassen stak hier de laatste tijd (ook vanwege het weer) bovenuit. Dit zijn winddichte en waterafstotende sportieve jassen met name geschikt in de winter en op koudere, winderige dagen. Vooral voor het sturen, coachen, om je warm te houden voor en na wedstrijden/toertochten/marathons en bij de elfsteden roeimarathon is hij zeer geschikt. Theoretisch kun je er ook in roeien. De jas zit nauwsluitend en bevat geen open zakken. Het is alleen persoonlijke voorkeur of je het te warm vindt of niet.

Softshell-Santino-manSoftshell-Santino-vrouw

Omdat softshell jassen wat duurder zijn dan de hoodies, willen we eerst inventariseren wie interesse heeft in een softshell jas. Aan de hand daarvan zal bepaald worden of het door kan gaan.

Heren- en damesmodellen
De softshell jas zal verschijnen in heren- en damesmodellen. Dat betekend dat de damesmodellen getailleerder zullen zijn en dat de maat beter overeenkomt met je figuur. Voor het totale aantal maakt het niet uit of je een heren- of damesmodel besteld.

Kwaliteit
Volgens de leverancier zijn dit de eigenschappen van de jas:

  • Gemaakt van 3 laags Dryprotex Softshell; deze stof is winddicht, waterafstotend en ademend
  • Zwarte microfleece voering
  • 2 met rits afsluitbare zakken aan de zijkant
  • Met rits afsluitbare borstzak aan de rechterzijde
  • Manchetten verstelbaar middels klittenband
  • De onderzijde is niet verstelbaar

Maat
S – 5XL. Bij voldoende interesse zullen pasmodellen (van elk model de meest voorkomende maat) besteld worden. Aan de hand daarvan kun je je maat bepalen en de kwaliteit beoordelen. Daarna zullen deze sample jassen terug gestuurd worden om te bedrukken, ze zullen dus niet lang in de loods blijven hangen. Ter controle zijn er ook maattabellen op basis waarvan je de juiste maat kunt bestellen (die staan tegen die tijd bij de softshell jas in de webshop).

Prijs
De prijs van een softshell zal rond de €70,- liggen.

Bestellen kan 1x per jaar
Omdat de bestelling zo groot mogelijk moet zijn én het een jas betreft voor de koudere dagen, beperken we de mogelijkheid om te bestellen tot maximaal 1x per jaar. En wel jaarlijks aan het eind van de zomer. Houd daar rekening mee voor wat betreft de wedstrijden, toertochten, marathons en de elfsteden roeimarathon. Daarnaast moet er wel altijd een minimum aantal van 10 jassen besteld worden, dus is het de vraag of dat elk jaar gehaald wordt.

Interesse?
Mail z.s.m. maar in ieder geval uiterlijk a.s. zondag (26 okt) naar webshop@hrvdecompagnie.nl. Vanavond bij de bijeenkomst voor instructeurs krijg je ook de gelegenheid om je in te schrijven als geïnteresseerde. Het gaat er nu alleen nog om of je interesse hebt, een maat hebben we nu nog niet nodig.

En daarna?
Bij belangstelling van meer dan 10 jassen kunnen we de bestelling doorzetten. Via een bericht op de site zullen we dit laten weten. Je kunt dan je aantallen, model, maat en betaalwijze (overboeking/incasso) mailen naar bovenstaande emailadres of de bestelling plaatsen in de webshop. Betalen dient z.s.m. te geschieden via de penningmeester.

Wanneer geleverd?
De leverancier geeft aan dat de levering ongeveer 14 dagen zal duren.

Hoodies
Voor de hoodies hebben we nog steeds bestellingen nodig om het door te zetten. Dus laat het weten door te bestellen via de webshop of te mailen naar bovenstaand emailadres.

Groeten,
Sponsorcommissie (Heleen, Binne, Erica, Jannine)