• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Kerstmarkt 2011

Woensdagmiddag de 14e december hadden we een verrassende opkomst van jeugdleden en leden Nina maakte met de jeugd pindamannen. De anderen creëerden bijzondere kerststukken. Woensdagavond na de heerlijke snert van Gineke gingen een flink aantal leden aan de slag en werden er bijzondere kransen nog meer pindamannen en prachtige stukken gemaakt. Er kwam zelfs een jeugdlid terug met vader, moeder en zusje om te helpen. Super!

Alie kwam zelfs met beeldschone kerstschortjes en gehaakte ijskristallen. Het was een knusse clubdag met een verheugend resultaat. Donderdag en vrijdag hebben we alle gekregen cadeautjes ingepakt voor de verloting.

Vrijdagmiddag werden we verrast met zelfgebakken appeltaarten, kruimeltaarten, kaneelkniepertjes en rolletjes, prachtige cakes, potten jam, peren op sap, notentaarten en prachtig verpakte koekjes. Alles zag er uitermate verzorgd en smaakvol uit.
Zaterdag vanaf 8.00 uur de kraam versieren en opbouwen. Om 9.00 uur waren de eerste koekjes al verkocht. Een aantal enthousiaste leden in en om de kraam. Er kwamen veel leden kijken en kopen. Het was druk en het team Bé, Gerry en Gineke scoorden met de lotenverkoop. De kerststukken werden goed verkocht.

Zondagmiddag was er een koor, het was gezellig druk en er werd redelijk goed verkocht.
Dankzij de inzet van veel leden, de giften en, niet te vergeten, de ongebreidelde aankoop van een paar niet nader te noemen leden hebben we een mooie opbrengst.

De activiteitencommissie