• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Materiaal

Van de materiaalcommissie:

De Pokervrouw zit weer mooi in de lak. Bij de Rombout zijn de steunbalkjes onder de slagplaats vastgezet, de rugleuning van de Veenjuffer is geplakt, de sliding van de Dwergjuffer is vastgezet, kortom, er is weer wat klaargekomen.

Op verzoek van de Roeicomm. is de Bosbeek tot nader order BOORD geriggerd. Zodat ook in vakantietijd de wedstrijdploegen nog wat kunnen wiebelen in een C2+, in afwachting van het gereedkomen van de 2- Smaragdlibel. De bijbehorende riemen (houten macon, met grijs plastic omwikkeld) hangen uiterst links in de rekken bij de schuifdeuren, naast die van Glazenmaker en Grote Keizer.

De Mat. Com. is de komende weken in meerderheid met vakantie. Er liggen wat Open Klussen: opschuren van het binnenwerk van de Pokervrouw (alleen latwerk en boorden, niet meer aan de huid komen!) En ducttaperesten verwijderen van de rugsteun van de Rombout. Dat kan iedereen die daar enige tijd aan wil besteden gaan doen. Ik zal briefjes met Open Klussen aan het gereedschapbord ophangen. Wat er nog meer kan gebeuren geven we door aan de nog aanwezige bestuursleden.

En na gebruik graag niet alleen de boot afdrogen, maar ook de dolkleppen dichtklikken (dichtschroeven hoeft in veel gevallen niet, de dol blijft na een klik gewoon dicht zitten en kan aan het vlot met een klein tikje opengemaakt worden).DSC_0175