• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Meppeler Muggen roeitocht

Beste roeiers van de Compagnie,


Op zaterdag 31 augustus gaan we de Meppeler Muggentocht roeien. Een nieuwe uitdagende activiteit van onze vereniging.We roeien van Hoogeveen naar Meppel. Een verrassende, mooie en afwisselende tocht. Onderweg passeren we de Ossesluis en de sluis bij Rogat. In Meppel wordt er aangelegd in de haven bij de locatie Westeinde.

Hier is een plek waar we makkelijk uit de boot kunnen. De welverdiende pauze wordt tevens gebruikt om in Meppel promotie te maken, om te komen roeien bij HRV De Compagnie. Er zullen flyers worden uitgedeeld en er is de mogelijkheid voor belangstellenden om een stukje te roeien. 


Wij zoeken enthousiaste roeiers die graag eens naar Meppel willen roeien en met veel plezier de 40 kilometer roeien.Verder is er de mogelijkheid voor 2 teams om 20 kilometer te roeien in estafettevorm (na 10 kilometer wisselen). Bijv. Hoogeveen-Rogat, Rogat-Meppel, Meppel-Rogat, Rogat-Hoogeveen.
Opgave voor deze unieke tocht kan via de website. Klik op de agenda (31 augustus) aan de linkerkant van de website en je kunt je opgeven. Wel even inloggen. Bij de opgave graag aangeven of je 20 km ( Keuze: heen of terug of estafette) of 40 km wilt roeien.

Voorlopig programma:

9.00 uur:   Vertrek vanaf de loods

9.45 uur:   Schutten Ossesluis

10.45 uur: Schutten sluis Rogat

12.00 uur: Aankomst in Meppel


Pauze met promotie-activiteiten


14.00 uur: Vertrek uit Meppel

15.00 uur: Schutten sluis Rogat

16.00 uur: Schutten Ossesluis

17.00 uur: Aankomst bij de loods 

De organisatiecommissie,  Henk-Jan, Gerry, Liesbeth