• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Nieuws van de RoeiCie

Hallo Roeigenoten,

Langs deze weg wil ik even een paar dingen onder de aandacht brengen.

Een enkele keer komt het voor dat de loods al afgesloten wordt/is terwijl er nog roeiers op het water zijn. Dat betekend dat deze roeiers niet meer in de loods terecht kunnen en dus ook niet meer bij hun spullen kunnen. Dat is lastig!

Als je denkt dat je de laatste bent, check nog even het logboek of er nog roeiers op het water zijn. Je hoeft niet te wachten, maar sluit ook niet alles af. Doe de schuifdeuren wel dicht, maar niet op de “klikken”. Deal?

Verder komt het geregeld voor dat er bij boten de luchtkamers nog afgesloten zijn. Deze kamers moeten nadat de boot weer in de loods ligt ontlucht worden. Graag de afsluitingen ervan losdraaien dus.

Dan…na het azijn 🙂 ook iets zoets….Binnen het bestuur is de knoop doorgehakt over de aanschaf van een C4! Poulien, Frans en Albert hebben een voorstel gedaan naar het bestuur en dit voorstel is aangenomen. Albert is gevraagd om een scherpe prijs uit te onderhandelen, wat hem wel is toevertrouwd!

Er zal daarom op zeer korte termijn overgegaan worden tot de aanschaf van een Wiersma C4 Marathon CS.
Helaas zal de levering pas in augustus zijn. Er is veel vraag naar de boten van de Wiersma Werf. Maar ik zeg altijd maar….
het verlangen is groter dan het bezit.

http://www.roeiwerf.nl/c-boten/marathon-cs/

de roeigroeten,

Alfred Bisschop
RoeiCie