• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Open dag 25 maart

Roeien is leuk! Buiten, op het water, bewegen. Samen met anderen of alleen. Wil je leren roeien? Of kun je het al, maar zoek je een vereniging? Of wil je gewoon even een kijkje nemen?

Kom dan op 25 maart naar de open dag van de Hoogeveense roeivereniging De Compagnie. Van 10 tot 15 uur staan de deuren voor je open. Maak kennis met de gezellige vereniging, de boten en natuurlijk met het roeien zelf door samen met ons een stukje te gaan roeien! En krijg je de smaak te pakken? Dan kun je altijd een gratis proefles volgen of een introductiecursus van 10 lessen.

Roeien is voor iedereen: jong en oud, meer of mindervaliden. Wil je graag recreatief of juist op wedstrijdniveau roeien? Bij De Compagnie is er voor ieder wat wils. De roeivereniging is te vinden aan de Hoogeveensche Vaart, op het adres Echtenseweg 1a in Hoogeveen.

Ben je verhinderd op onze Open Dag? Neem dan even contact met ons op, dan maken we een afspraak om je uitleg te geven of een gratis proefles te volgen. Mail ons op: info@hrvdecompagnie.nl of neem een kijkje op onze website: www.hrvdecompagnie.nl