• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

REMINDER! Wedstrijd 25 september. Opgave tot uiterlijk 17 september

 

Een leuk initiatief van onze Jeugd: Zij willen een nieuwe wedstrijdvorm organiseren die erg spectaculair is! Geeft je gauw op!

Door de jeugd wordt op zondag 25 september 2016 vanaf 11:00  een wedstrijd georganiseerd binnen onze roeivereniging. Het wordt een bijzondere wedstrijd van één kilometer, waarbij op de helft om een keerboei gevaren wordt. Naast het feit dat de keerboei een obstakel is voor zowel gevorderden als beginners, worden er ook correctiefactoren toegevoegd. Deze factor wordt beïnvloed door de leeftijd, het geslacht en het aantal jaren lid van de Compagnie. Op deze manier wordt ook het verschil tussen beginners en gevorderden verkleind.

Iedereen kan zich eerst individueel inschrijven op de site.  Wij houden jullie niet tegen om alvast medestrijders te zoeken, maar wanneer de deadline voor de inschrijving verstreken is, worden de namen en correctiefactoren ook op het internet geplaatst en in de loods opgehangen; daarna kunnen teams gevormd worden.

Net als bij de juniorenkampioenschappen is het de bedoeling dat er per team van 5 personen twee keer wordt geskift, twee keer in een dubbel scull en eenmaal in een C4 wordt geroeid en gestuurd.

En wij hebben maar 1 prijs, een slagroom taart!