• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Softshell samples passen en bestellen!

Vanaf a.s. woensdag 5 november liggen de 2 sample softshell jassen in de loods om te passen en beoordelen voor degene die geïnteresseerd zijn. Dit is een herenjas maat L en een damesjas maat M. Mocht dit je maat niet zijn, dan kun je aan de hand van de maattabellen die je bij de softshelljas in de webshop kunt downloaden meten welke maat je beter past. Deze maattabellen zullen ook bij de sample softshell jassen komen te liggen samen met een centimeterband. Houd er rekening mee dat je eventueel de hoodie ook onder de jas zou willen dragen! De maten vallen normaal. Ik zou zelf maat M bestellen, wat normaal mijn maat ook is voor een jas.

Ook als je (nog) niet had doorgegeven dat je interesse hebt in een softshell jas kun je de jassen gerust passen en bestellen.

Doe dit wel zorgvuldig, want verkeerde maten kunnen niet geruild worden. Doorverkopen kan eventueel wel, maar het nabestellen van één enkele softshell jas is helaas niet mogelijk, dan moeten er weer 10 bestellingen zijn.

Let op: De jassen zullen t/m zaterdag 15 november 10.30 uur in de loods liggen, daarna gaan ze terug naar de leverancier om mee gedrukt te worden.

Prijs
De jassen gaan €69,95 per stuk kosten.

Bedrukking
De bedrukking is alsvolgt: Achterop de jas komt geen groot logo. We hopen dat je de jas dan ook vaker buiten de vereniging zult dragen. Op de mouw staat nog wel “Roeivereniging Hoogeveen” en op de linker borst een klein logo. De tekst op de mouw is wel gebleven, omdat alleen het logo (zeker in het klein) buiten de vereniging te weinig zegt (zowel roeien als Hoogeveen zijn er lastig uit te halen voor buitenstaanders). De jas is nog wel bedoeld als clubjas en om ook buiten de vereniging de bekendheid te vergroten. Daarnaast maakt het de jas net iets specialer.

Softshell jas bestellen
Wanneer je je maat weet, plaats dan je bestelling op één van volgende manieren:

  • Via de webshop (als je ingelogd bent).
  • Vul het formulier in dat ook t/m zaterdag 15 november 10.30 uur bij de jassen zal liggen
  • Mail je aantal jassen, maten, model (heren/dames) en betaalwijze (incasso/overboeken) naar webshop@hrvdecompagnie.nl

Via de webshop en per mail heb je tot zondag 16 november de tijd om je bestelling door te geven. Daarna zal de bestelling bij de leverancier geplaatst worden.

Als laatst het verzoek om de bestellijst met pen, maattabellen en centimeterband bij de jassen te laten liggen en laat de jassen netjes achter (ze moeten weer terug).

Ik zie jullie bestellingen graag tegemoet.