• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Tickets WK roeien 2014 vanaf nu te koop!

Van 24 tot en met 31 augustus vindt het WK Roeien 2014 plaats op de Bosbaan in Amsterdam. Voor het eerst sinds 1977 wordt het WK in Nederland georganiseerd. Een unieke kans om de Nederlandse toproeiers aan te moedigen en een roeifeest mee te vieren dat nog lang zal worden herinnerd.

Het WK Roeien 2014 biedt leden en oud-leden van verenigingen de eerste mogelijkheid om toegangstickets te bestellen met flinke korting!

Ticketverkoop voor roeiverenigingen

Vandaag start exclusief voor roeiverenigingen de verkoop van tickets voor het WK Roeien 2014 in Amsterdam (24-31 augustus). Leden en oud-leden van roeiverenigingen en hun familie en vrienden kunnen tot 1 mei met korting tickets bestellen.

Bovendien steun je automatisch je roeivereniging. Van alle tickets die via de WK-ticketshop van jouw vereniging worden verkocht, gaat 5% van de totale omzet naar de vereniging.

Het advies is om op tijd tickets te bestellen want op=op.

Op=Op

De bezoekerscapaciteit op de Bosbaan is niet onbeperkt. Voor een aantal wedstrijddagen is de belangstelling groot en bestaat de kans dat tickets snel uitverkocht raken. Let op: vooral het aantal tickets voor de hoofdtribune tijdens de finaledagen is beperkt, dus wees er snel bij!

Tickets bestellen

Het bestellen van WK-tickets gaat snel en makkelijk. Klik hier of op de WK banner rechts voor een link naar de online WK-ticketshop van de vereniging. Kies één of meerdere wedstrijddagen en het aantal tickets per dag.

Soorten tickets

Er zijn twee soorten tickets beschikbaar: veldtickets en tribunetickets.

De eerste vier toernooidagen bieden veldtickets ook toegang tot de tribune, zolang er plek beschikbaar is. Op de finaledagen is voor een plek op de overdekte tribune bij de finish een tribuneticket verplicht. Er is maar een beperkt aantal tickets voor de tribune tijdens de finaledagen dus wees er snel bij!

Voor echte roeifans zijn er ook passe-partouts waarmee alle toernooidagen (24-31 augustus) bezocht kunnen worden, passe-partouts voor de finaledagen (28-31 augustus) en passe-partouts voor het laatste weekend (30-31 augustus).

Bekijk hier de ticketprijzen t/m 1 mei.

Speciale korting voor achten met stuur

Het WK Roeien 2014 beleef je met je hele ploeg. Achten profiteren daarom van een speciale kortingsactie. Koop nu veldkaarten voor je hele acht en neem je stuur gratis mee! Ga naar de ticketshop van jouw vereniging en bestel.