• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Vrij roeien op woensdag

beste roeiers!

Al 10 jaar is er op woensdagavond een Vrij Roeien avond gepland. Nu is deze beetje in het slob geraakt. Door veel aanwas van nieuwe leden en bedrijfsroeien moest noodgedwongen een groep aspirant-leden (8 personen) op woensdag-avond met BRS-instructie starten.

Toch wil de Roeicommissie proberen Vrij Roeien op Woensdagavond weer nieuwe leven in te blazen!

Bij dezen nodig ik alle leden uit (inclusief de aspirant-leden) vanaf volgende week woensdag weer te draad op te pakken. Om 19 uur ben ik aanwezig (ik geef dan instructie). Meld je bij mij en ik zal proberen enige coördinatie aan te brengen bij de indeling van de boten voor het vrij roeien.

 

KOMT ALLEN!!

 

groet,

Alfred Bisschop|Roeicommissaris