• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Winterse jeugdactiviteiten

Ondanks dat het weer het niet toestaat om het water op te gaan is en blijft de jeugd lekker actief op de zaterdagochtend. Vorige week hebben we het Roekpad in Echten onveilig gemaakt.

Vandaag stond het Spaarbankbos op het programma. Onder leiding van Lida werden ze eerst afgemat met een heuse bootcamp welke afgesloten werd met en leuk spel.

Vooral Suus (één van de honden van Lida) geniet volop mee en zorgt voor de vrolijke noot in het spel. Menig jeugdlid heeft zand mogen happen omdat Suus dol enthousiast een bal of knuffel kwam halen. Dat ze daarmee met haar zwiepende staart het zand deed opstuiven richting neuzen of monden kon haar niets schelen.

Na de uitputtende bootcamp ging het rustig richting de trimbaan waar het laatste restje energie werd weg getrimd om vervolgens weer aangevuld te kunnen worden met brokken chocolade en warme chocomelk.
En het zijn en blijven kinderen. Stop daar wat te eten/drinken in en ze stuiteren wel weer verder. Helaas was het uur al weer lang om en togen we maar weer richting de parkeerplaats waar mening ouder al stond te wachten.
Voordat de jeugd weer naar huis ging moesten we wel alvast vertellen wat we volgende week gaan doen. Dat is met het ijs en de sneeuw in het vooruitzicht niet zo moeilijk. Volgende week wordt het winterpret wat met luid gejuich werd ontvangen. Oftewel, weer of geen weer, corona of niet….. Wij vermaken ons wel.

de jeugd met begeleiders van vandaag: Lida, Willeke, Inge en Gera

Meer beeldmateriaal van vandaag vind je in onderstaande link.

https://1drv.ms/u/s!AkY9E9o_Vs6EgYlJctduSg2tSuvhyQ?e=mIZ427