• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Zondag 31 aug Compagnie WK dag, koop nog snel WK tickets!

Morgen(!) is de laatste dag dat je nog WK tickets met korting kunt kopen. Het kan daarna nog wel, maar je betaald dan gewoon de reguliere prijzen én je steunt de club niet meer met je aankoop én er bestaat de mogelijkheid dat de tickets uitverkocht zijn.

We willen met een grote groep er heen gaan. Dat zal op zondag 31 augustus zijn. Daarbij moet je wel even zelf je tickets kopen (via de WK banner aan de rechter kant). Er zijn alleen nog veldkaarten en ze kosten voor die zondag €20,- per stuk. We zullen die dag gezamenlijk met de trein naar de bosbaan reizen. Hierover volgt nog meer informatie.

Kun je alleen op zaterdag 30 augustus of heb je al tickets voor alleen die zaterdag? Geen probleem! Er zijn ook leden die er die zaterdag of het hele weekend (zoals ik zelf) zijn, dus net zo gezellig! Alleen wordt er voor die dag geen gezamenlijk vervoer geregeld. Uiteraard kun je zelf wel wat regelen met andere leden van de club.

Tickets gekocht? Meld het!
Als je tickets hebt (voor welke dag dan ook), zou je dit dan even kenbaar willen maken door je hier in te schrijven of te mailen naar wk2014@hrvdecompagnie.nl. Dan weten we met hoeveel we heen gaan.

Nogmaals, het WK is nu in Nederland en dat was voor het laatst in 1977. Het is dus niet elk jaar zo dicht bij en dat is een unieke kans! Alle roeiers en liefhebbers van roeien van over de hele wereld komen er naar toe dus het is niet gek als het binnenkort uitverkocht is. Dat is ook de reden dat je hiervoor wat verder van tevoren moet plannen en beslissen (als je heen zou willen) dan met andere evenementen.

Er is een voorlopig programma bekend, mocht je op basis daarvan je keuze voor een dag willen maken:

Zaterdag 30 aug finales:
Dames 2-
Heren 2-
Lichte heren 2x
Lichte dames 2x
Heren 4-
Dames 4x
Heren 4x

Zondag 31 aug finales:
Heren 2x
Dames 2x
Lichte heren 4-
Dames 8+
Heren 8+
Dames skiff
Heren skiff

Ik zie jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Groeten,
Jannine