Jeugdroeien

De Compagnie heeft een enthousiaste groep junioren tussen de 11 en 18 jaar oud.

Zomer

In de zomer leren junioren roeien in een skiff. Deze eenpersoonsboot is een erg wiebelige boot, waarin je al snel leert dat balans houden voor het roeien een belangrijke oefening is.

Winter

In de winter wordt overgestapt naar meerpersoonsboten. Hierbij is samenwerking enorm belangrijk om snel en lekker te kunnen roeien.

Coaches en Instructeurs

Er staat voor jou een enthousiast team van ervaren instructeurs en coaches klaar. Zij geven les in kleine groepjes, zodat je kunt leren roeien op een manier die bij jou past. De lessen worden gegeven volgens het Junioren Leerplan van de Koninklijke Nederlandse Roei Bond (KNRB), waarbij je verschillende diploma’s kunt halen.

Activiteiten

Naast het roeien worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een pannenkoekentocht en een kerstlunch. Voor een sfeerimpressie kun je ons vinden op Instagram: jeugdroeien.hrv.de.compagnie

Proberen?

Heb je een zwemdiploma, ben je groter dan 1.50 m, lijkt roeien jou leuk en wil je het eens proberen? Meld je dan aan voor een proefles. Wil je alleen een keer komen kijken op de zaterdagochtend, neem dan contact op met de jeugdcoördinator via jeugd@hrvdecompagnie.nl.