Sponsoren

Wij zijn trots op onze sponsoren!

Onze sponsoren helpen ons onze ambitie te realiseren: het toegankelijk maken van de roeisport voor jong en oud in de regio zuid- en zuidwest-Drenthe.De Weerd Transport

De Weerd Transport

Hoofdsponsor

De Weerd Transport is een familiebedrijf dat in 1932 is opgericht. Zij onderscheiden zich in logistieke kennis, persoonlijke betrokkenheid en jarenlange ervaring in Europa.

De Weerd Logistics staat bekend als een solide partner waar begrippen als dienstbaarheid en betrouwbaarheid nog vanzelfsprekend zijn. Dit aangevuld met oerhollandse nuchterheid vormt de basis van hun dienstverlening.

Van Steen & Pronk Advocaten

Van Steen & Pronk Advocaten

Van Steen & Pronk Advocaten is een modern advocatenkantoor gevestigd in Hoogeveen. De advocaten hebben expertise op vele rechtsgebieden, waaronder de algemene rechtspraktijk, arbeids- en ontslagrecht, huur- en appartementsrecht, erfrecht, bestuursrecht, ondernemersrecht en personen- en familierecht.

VSDV

VSDV

VSDV brengt ondernemers in beweging.

Van Straalen de Vries is een logistiek familiebedrijf dat geboren is vanuit ondernemerschap. Door de jaren heen hebben zij zich ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. Ze voelen zich sterk verbonden met hun klanten en denken mee. Alles om de handel in beweging te brengen. Ze bouwen transporthubs om de lijnen kort te houden, zoeken samenwerking met lokale transportondernemers om hun bereik binnen Nederland te optimaliseren en lopen voorop als het gaat om groen stadstransport. Met een modern wagenpark dat bestaat uit ruim 600 trekkende voertuigen en diverse opleggers bieden zij een flexibiliteit en beschikbaarheid die niemand in Nederland hun nadoet.

Kies voor een transporteur die snapt wat jij als ondernemer nodig hebt. Stap in bij VSDV en ontdek dat zij net zo gedreven zijn als jij.

’t WEB Bedrijfsopleidingen B.V.

’t WEB Bedrijfsopleidingen B.V.

Jouw bedrijf is uniek, net als onze trainingen.

’t WEB, dé expert in opleiding, training en advies

Het verzorgen van praktische opleidingen, doorgeven van kennis en het geven van eerlijke adviezen van goede kwaliteit, gericht op jouw wensen, eisen en behoeften: dat is waar ’t WEB Opleidingen en Adviezen voor staat.

We leveren maatwerk, omdat we met mensen in organisaties werken, waarvan er niet een hetzelfde is. Geen standaardwerk dus: we luisteren naar wat jij of jouw organisatie nodig heeft.