• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

De jeugd roeit weer

Na een onstuimig weekje met veel voorbereiding en overleg waarbij het regelmatig wisselde van: we gaan roeien; naar we gaan niet roeien; naar we gaan wel roeien; naar we mogen niet roeien; naar nu mag het wel maar kunnen we niet roeien; naar dan maar (als het droog is) buiten op de ergometers, was het vrijdagavond 20.00 uur ineens;
DE JEUGD MAG EN KAN HET WATER OP!

Dat werd nogmaals alle zeilen bijzetten, een planning maken, instructeurs regelen, voorwaarden doorgeven….
Maar het is gelukt en wat een blije koppie’s vanmorgen. De ene stapte in en ging er vandoor alsof hij gisteren voor het laatst in een skiff had gezeten terwijl de andere een beetje wiebelig en gespannen de eerste slagen weer maakte. In 2 groepen is de jeugd vanmorgen het water op geweest, hebben allemaal een heerlijk stukje geroeid en kwamen allemaal droog en stralend weer terug bij het vlot.

Een speciale dank voor onze materiaalmannen is hier ook zeker op zijn plaats! Er zijn een aantal skiffs grondig onder handen genomen en ze zien er prachtig uit. Zo hier en daar is er nog wat verfijning nodig maar ze roeien nu al fantastisch.

En wat mogen wij toch trost zijn op onze jeugd. Ook met deze bijzondere tijden en best wel strenge regels staan ze voor elkaar klaar en helpen ze elkaar op gepaste afstand en kletsen ze als vanouds elkaars oren van het hoofd. Kortom één en al gezelligheid.
Daar zijn we wel weer aan toe met z’n allen.

Groet,
Gera