Inschrijven

Wil je lid worden, meld je dan hieronder aan. 

Wil je meer informatie vooraf over de instructielessen voor aspirant-leden zonder roei-ervaring, mail dan naar instructie@hrvdecompagnie.nl.

Voor nieuwe leden met roei-ervaring is het raadzaam contact op te nemen met de roeicommissaris (roeien@hrvdecompagnie.nl) voor het bepalen van het instapniveau en het eventueel toekennen van roeibevoegdheden. Ook kunnen we je helpen met het vinden van roeiploegen, waarbij je je zou kunnen aansluiten. Het is mogelijk om eerst voor 3 maanden aspirant-lid te worden. 

Aspirant-lidmaatschap voor mensen zonder roeiervaring

Aan aspirant-leden zonder roeiervaring worden gedurende een instructieperiode van drie maanden de eerste beginselen van het roeien bijgebracht. HRV De Compagnie beschikt hiervoor over een team van enthousiaste, goed opgeleide instructeurs. Deze instructieperiode wordt afgesloten met een BRS-proef (Basis Roei en Stuur). Na 3 maanden eindigt automatisch het aspirant-lidmaatschap en kun je je aanmelden als lid. 

De BRS-lessen starten in principe begin april of begin oktober, vlak na de open dagen in maart en september. Indien er zich tussendoor nieuwe leden melden en daarmee kan een team worden gevormd, kan er in onderling overleg ook op dat moment worden gestart. Er wordt van uitgegaan dat je eenmaal per week kunt komen roeien. De tijdstippen en dagen bepaal je in overleg met de instructeur.  Voor de instructie zijn geen bijzondere vaardigheden vereist. Wel moet je de zwemkunst machtig zijn. Voor de instructieperiode betaal je slechts € 75,00.