• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Jeugcompetitie 2019

Jeugdcompetitie 2019 Leeuwarden.

Zondag 24 maart vertrokken 11 jeugdleden en een heleboel ouders naar de Wetterwille voor de 1e van 3 competitiewedstrijden. Heel relaxed met regelmatig een zonnetje hebben we een prachtige dag gehad. Deze foto zegt eigenlijk alles al. Wat een saamhorigheid en teamspirit!

Maar goed behalve als groep lekker relaxen werd er ook nog geroeid. Team de Daltons (jongen 15-18 beginners) waren het eerst aan de beurt voor hun rondje FrospepĂ´lle. De ongeveer 3 kilometer rond het eilandje werd door hen in 12 minuten en 40 seconden afgelegd. Goed voor blik!
Daarna was het de beurt aan team de Stuiterballen (mix 13-14 gevorderd) en zij legden het rondje af in 14 minuten en 2 seconden. Een hele mooie tijd voor deze kids.

’s Middags stond de sprint met keerboei op het programma. Vlot achter elkaar vertrokken de teams om te laten zien wat zij allemaal kunnen. Team de Bikkels hadden onderweg nog even ruzie met een eend die voorrang wilde nemen maar dat werd niet geaccepteerd. Die eend heeft nu vast en zeker hoofdpijn maar de Bikkels hadden wel een toptijd met 2:01. Dan de tijden van de andere teams: team Tut en Bel; 2:12, team de Dappere Dodo’s; 2:35, team de Knappe koppen; 1:56 en team de LEO’s; 1:51

Mooi om te zien hoe de teams aan elkaar gewaagd zijn maar ook hoe ze elkaar helpen en aanmoedigen. Bij de prijsuitreiking mocht team de LEO’s nog een keer blik ophalen voor de sprint en de taart voor het overall klassement.
Voor de foto werd het gewonnen blik en de taart spontaan verdeeld zodat iedereen met een prijs op de foto kwam te staan. Want we doen het samen is het motto.

De dag werd afgesloten in de Aanleg waar Jeppe ook nog 3 overheerlijke appeltaarten had staan zodat we met zijn allen nog even konden nagenieten van deze mooie dag met taart voor iedereen!

Wij als trainers zijn ontzettend trots op deze groep jeugd en blij met de enthousiaste ouders!