• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Jeugdkamp op 30-31 augustus

Met goed weer starten Jordan, Jeppe, Gera en ik vrijdag het jeugdkamp, nadat we de loods sleutel hebben gevonden. Rond vier uur komen de eerste lieden vanuit school en springen meteen het water in (nee, al die spelletjes waren blijkbaar niet nodig). Gerda, moeder van Jens en Olaf, heeft een geweldige opblaaseenhoorn meegenomen, die zeker een succes is! Van al dat zwemmen krijg je trek, dus met dank aan Martin en Denise staat er friet op tafel voor 12 hongerige kids.

Met een goed gevulde buik wordt er nog even geroeid. Met alle knipperlichtjes van Gera is iedereen nog goed te zien in de schemering.

Nadat alle bedden goed en wel zijn neergelegd, wordt de geweldige film Minions aangezet. En daarna, lekker gaan slapen (of na een uurtje of zoiets).

De volgende ochtend is iedereen nog aan het slapen, behalve Karin, Rieneke en José die al lekker aan het roeien zijn. Gerda heeft gauw wat extra broodjes gehaald voor wat extra monden. Wanneer alles is opgeruimd kan iedereen de boot in. Of uit. Met de skiffjes kunnen we nu nog wat omslaan en truckjes oefenen voordat het koud wordt, dus de riemen zijn weer gewisseld en handstanden zijn gedaan. Het spekhappen vanaf het viaduct kunnen we ook niet vergeten!

En met al deze weergaloze stunts loopt het kamp ten einde. Bedankt voor iedereen die aanwezig was en geholpen heeft!

Special thanks to Gera die toch maar weer altijd aanwezig is! En Gerda voor het brengen van de eenhoorn, de wondjes verzorgen en het brengen van vers brood!

Anne