• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Ouder-kind les

29 juni, 10 uur ’s morgens was het me daar toch druk in- en rondom de roeiloods want de ouder-kind les stond op de agenda. 10 ouders waren zo dapper om na instructie op de ergometer en in de bak in een boot te stappen. Onder het genot van een lekker zonnetje ging het druk kwebbelend van wal maar al snel bleek dat je toch wel heel veel tegelijk moet doen en menigeen zat toch wel een beetje met de riemen, handen en knieën in de knoop. En dan moest je ook nog beetje gelijk roeien in de Kanaaljuffer of Doosje. Pffff, toch wel heel lastig dat roeien en kwebbelen tegelijk maar daar had Luc wel een hele mooie oplossing voor namelijk: je mond houden ?. Goeie tip Luc want hierna ging het echt stukken beter.

Alle ouders hebben in een C2 en /of C4 onder begeleiding van hun eigen kroost een stukje geroeid en er waren zelfs 2 hele dappere vaders die het wel aandurfden om in de Witoog te stappen. Na een korte instructie aan het vlot werden ze over gedragen aan hun eigen zoon en dochter die vanuit de skiff aanwijzingen gaven zodat ze samen een stukje konden roeien. Wel een beetje onwennig en wiebelig ging het nog niet zo heel hard maar ze luisterden heel goed naar hun kinderen want ze kwamen allebeide weer droog terug bij het vlot. Ouders met een hele opgeluchte blik en de kids met een grote grijns op hun gezichten!
Kortom dat was weer een hele gezellige en geslaagde ochtend, deze keer met de jeugd én ouders!

Zien hoe het er uit zag? Kijk hier maar: https://drive.google.com/drive/folders/1JingZAKFgqSSYyhObMjJQh0bNiEUX_yF?usp=sharing

Groet,
Gera