• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Softshell jassen passen t/m roeicafé en extra maten XL en XXL

Veel leden hebben de voorbeeld softshell jassen al beoordeeld en gepast. Het probleem is nu dat de maten L (voor heren) en M (voor dames) onvoldoende zijn om goed te beoordelen welke maat je moet hebben. Omdat het met het aantal bestellingen/geïnteresseerden inmiddels wel goed zit heb ik daarom ook nog een voorbeeld XL (voor dames) en XXL (voor heren) besteld. Daarmee moet je je maat wel kunnen vinden.

Ik breng de XL en XXL vanavond rond 19.00 uur even snel langs en leg ze in de kantine bij de andere jassen zodat er morgen overdag eventueel al gepast kan worden (ik ben vanavond zelf verder niet aanwezig in de loods).

Om je ook even de tijd te geven deze jassen te passen laat ik deze, en de andere maten nog even liggen t/m het roeicafé van woensdag 19 november. Ik neem ze dan weer mee. Daarna ga ik de bestelling doorzetten, anders is de winter alweer voorbij.

Jannine