• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Update WK roeien 2014 Amsterdam

Hierbij weer even een update over het aanstaande WK roeien in Amsterdam:

Kaartverkoop voor roeiverenigingen

Vanaf 1 februari start de verkoop van kaarten voor het WK Roeien exclusief voor roeiverenigingen. Leden en oud-leden van roeiverenigingen en hun familie en vrienden kunnen tot 1 mei als eerste tegen een aantrekkelijke korting de beste kaarten bestellen.

Alle verenigingen krijgen een eigen webshop waar kaarten gekocht kunnen worden. Wie via de verenigingswebsite kaarten bestelt krijgt vijf euro korting per toegangskaart op de normale toegangsprijs en minimaal tien euro op passe-partouts.

Je krijgt niet alleen een aantrekkelijke korting, ook help je daarmee jouw vereniging! Van alle kaarten die via de eigen webshop worden verkocht, gaat 5% van de totale omzet terug naar de vereniging. Kortom, aan jullie de taak om zoveel mogelijk kaarten te kopen en verkopen aan familie, vrienden, collega’s, etc voor het WK.

Promotie materiaal

In de laatste week van december ontvangen we promotiemateriaal voor de kaartverkoop van het WK. We krijgen flyers en posters. Deze zullen worden opgehangen in het clubhuis en worden verspreid. Aan jullie de vraag om deze flyers en posters ook te verspreiden buiten de club.

Binnenkort komt op de website een banner die direct linkt naar de webshop van de vereniging waar leden, oud-leden, aspirant leden, vrienden, familie en collega’s met korting kaarten kunnen bestellen voor het WK.

Social media

Via social media proberen we zoveel mogelijk fans op de hoogte te houden van het laatste nieuws en acties rondom het WK. Bijgevoegd vinden jullie de URL’s van de officiële Facebook en Twitter pagina van het WK Roeien. Probeer ons zoveel mogelijk te taggen in jullie eigen berichtgeving en beweeg vrienden, familie en anderen er toe om het WK op facebook te liken. Zo bouwen we samen een grote community op en daarmee veel zichtbaarheid voor roeien in algemeen en het WK in het bijzonder. Dus graag zoveel mogelijk likes en volgers werven!

https://www.facebook.com/WorldRowing2014
https://twitter.com/wkroeien2014

Serious Rowing Challenge

Eerder plaatste ik al een bericht over de Serious Rowing Challenge, een initiatief van de AEGON, de organisatie van het WK Roeien 2014, de KNRB en roeivereniging Wetterwille. De 3FM Serious Request-actie komt dit jaar vanuit Leeuwarden. Naast het Glazen Huis komt de trailer van de Celebrate Rowing Tour te staan met 2 ergometers. De uitdaging is om 7 dagen lang 24 uur per dag, 2 roeiapparaten continue bezet te hebben. Zo steunen we het Rode Kruis.

Iedereen kan zich inschrijven voor één of meerdere blokken van 10 minuten. Je betaalt een vast bedrag van € 10,- per 10 minuten roeien. Reserveer online via www.seriousrowingchallenge.nl of meld je aan als ploeg via deze link.

Aegon Celebrate Rowing Tour

De Aegon Celebrate Rowing Tour gaat langs bij middelbare scholen in heel Nederland. Tijdens de gymles volgen scholieren een ergometer clinic en op het schoolplein kunnen ze de hele dag terecht in de Aegon Celebrate Rowing Tour truck. Laat het mij (Jannine) even weten als je hier ideeën voor hebt of benieuwd bent naar de mogelijkheden.