• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

vakantietijd- komkommertijd?

Beste roeiers,

het valt op dat het vakantietijd is. OP de normaal zo drukke zaterdagochtenden gaan er slechts een paar boten het water op. En voor mijn huis is het stil, weinig geluid van riemen die tegen de dollen stoten en het zo bekende “holle”geluid geven op het water.

Maar achter de schermen gebeurt er veel!

Zo hebben we afgelopen vrijdag in de binnenstad van Hoogeveen foto’s gemaakt van de bedrijventeams die op 10 september gaan strijden voor de felbegeerde bokaal. En een boot moet op een botenwagen worden vervoerd. Laat die nu net deze weken in Tilburg staan omdat er een boot in reparatie was daar.

Wat fijn dat je dan altijd op mensen binnen de vereniging kunt rekenen. In dit geval was één telefoontje naar Hans Mooy voldoende om hem in de auto te krijgen naar Tilburg (achter mijn Mini past écht geen botenwagen..).

Vrijdagochtend hebben we een oude boot op de wagen gekregen en zijn we de bedrijven langs gereden.

Bij TVM hebben we een boot in de fontein gelegd. Het team erin en erom heen en uiteraard hielden we het niet helemaal droog, maar wij roeiers hebben daar wel vaker last van.

Bij Klok werd de boot volgetankt en vervolgens in de wasstraat met team en al in de shampoo gezet. Daarna ging Jan Mark Dierckxsens in pak in de boot in de Cascade, waarna geluncht werd op het terras van Het Postkantoor in de boot. We hebben ontzettend veel plezier gehad bij het maken van de foto’s.

Op Facebook zullen jullie de komende tijd de nodige filmpjes hiervan tegenkomen. Als je ze leuk vindt, like ze dan. En de vrijdag gemaakte foto’s staan komende weken iedere woensdag in de Hoogeveensche Courant, samen met een stukje van de coaches.

Op 10 september kunnen jullie zelf de échte roeiverrichtingen van de teams volgen.

Zonnige roeigroet

Annemarie