• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Volg ons live tijdens de Elfsteden Roei Marathon 2014

Op 30 en 31 mei zal een team van de Compagnie dit jaar weer mee doen met de Elfsteden Roei Marathon. Een marathon van ruim 200 km langs de 11 Friese steden in estafette vorm (4 ploegen van 2 roeiers en een stuur die het roeien en sturen afwisselen). De 4 ploegen worden elk bijgestaan door een chauffeur die ze van de ene naar de andere wisselplek brengen.

Net als vorig jaar zijn we tijdens de ERM live te volgen via deze website. De ERM start op vrijdag 30 mei om 20.00 uur en we zullen er alles aan doen binnen 24 uur over de finish te komen.

Hierbij een klein stappenplannetje als je op bovenstaande site bent om ons te volgen. Let op: uiteraard zijn we pas zichtbaar en kun je onderstaande stappen dus pas doen na vrijdag 30 mei 20.00 uur als de track & trace gestart is. Het stappenplan is gebaseerd op vorig jaar. Het zou kunnen dat er kleine wijzigingen in zijn, maar dit weten we pas op het moment zelf.
1. Ga met je muis op Paneel beheer staan. Het menuutje klapt nu uit.
2. Vink de volgende dingen aan (de anderen dus uit): Afspeel navigatie en Team selectie.
3. Vink in het pop-up scherm van Team selectie “Alle boten” uit.
4. Klik op het plusje voor “Toercategorie” en vink nummer 93 aan (dat is ons startnummer).
5. Vink in het pop-up scherm van Afspeel navigatie het vakje achter “Live” aan
6. Tegen die tijd dat voor het eerst de track & trace gestart is kun je ook op onze naam klikken (bij het scherm van Team selectie). Er verschijnt dan nog een schermpje met onze snelheid etc. Tegen die tijd dat dat kan moet in dat schermpje nog een vinkje gezet worden voor “Volg dit team”.
7. Wanneer je omliggende boten ook wilt volgen kun je het vinkje “Alle boten” ook aan laten/aan zetten.

ERM-1