• slide 2
    Vechtrace 2015 Heren dubbel twee Binne/Fred

Wachtwoord veranderen (en profiel aanpassen) is nu mogelijk

Regelmatig kreeg ik de vraag of het mogelijk was dat leden zelf hun wachtwoord kunnen aanpassen in iets dat wél te onthouden is. Nu is het een niet te onthouden combinatie van letters, leestekens en cijfers waardoor nog wel eens een nieuwe aangevraagd moest worden. Dat nieuwe wachtwoord had je meestal niet direct in je inbox, want die email moest ik handmatig versturen (wel met één druk op de knop hoor, ik heb de wachtwoorden niet verzonnen..). Allemaal kleine dingen die echt anders zouden moeten kunnen…

Het aanpassen van je eigen profiel (met je adres, emailadres, telefoonummer(s) en dus ook wachtwoord) was tot vandaag voor de meesten niet mogelijk. Subwebmasters konden dit uiteraard al wel. De reden hiervoor was dat je dan ook bij de data van je certificaten, lidmaatschapsdatum en een vakje om aan te vinken of je wel of geen aspirant-lid bent kunt. Dit zou dan (al dan niet) per ongeluk aangepast kunnen worden wat de ledenadministratie niet ten goede zou komen. Je kunt het up-to-date houden van de certificaten nou eenmaal beter aan één (of hooguit twee) personen overlaten.

Met ingang van vandaag kan iedereen wel zijn/haar eigen profiel aanpassen. Je vindt deze “Mijn profiel” link naast je foto als je ingelogd bent, waar ook “uitloggen” staat. Of klik hier.

Op deze pagina kun je aanpassen:

  • Adresgegevens
  • Emailadres
  • Telefoonnummer(s)
  • Geboortedatum (wordt verder nergens weergegeven hoor, alleen voor de administratie)
  • Wachtwoord
  • Je foto (maar we vragen je deze a.u.b. niet te veranderen!)

Pas je informatie dus aan zodra je verhuisd bent of een ander emailadres of telefoonnummer hebt.
Je gebruikersnaam is niet aan te passen. Net als je certificaten, wel of geen aspirant en lidmaatschapsdatum.

Wachtwoord vergeten
Ondanks dat je nu je wachtwoord kunt aanpassen, kun je je wachtwoord nog wel vergeten zijn. Ook dat gaat nu een stuk sneller. Als je klikt op de link onder het inlogformuliertje (deze zie je alleen als je uitgelogd bent, want als je ingelogd bent heb je die link niet nodig) kom je bij een formulier waar je je gebruikersnaam of emailadres in moet vullen. Je ontvangt dan een nieuw wachtwoord. Let wel op: Als er meerdere profielen op hetzelfde emailadres staan, dan werkt het emailadres dus niet. In dat geval moet je je gebruikersnaam invullen.

Als je hierover vragen hebt, mail gerust naar webmaster@hrvdecompagnie.nl.

Succes!

Jannine